Prštaće u Danilovgradu

0

Fudbaleri Iskre u premijernom kolu proljećnjeg dijela sezone na svom terenu dočekuju tim Zete iz Golubovaca.

Foto: Vedad Drešević

Biće ovo, prije svega, veliki ispit za ekipu trenera Stevovića, obzirom da je tokom zimskog prelaznog roka  tim pretrpio dosta izmjena.

Udarna igla Danilovgrađana Uroš Đuranović izjavio je za naš portal da je prva utakmica u nastavku najvažnija za njegov tim.

Ističe da će biti teško, ali, Iskra će pred svojim navijačima uvijek ići na trijumf.

Pa svakako da je prva utakmica najvažnija za nastavak prvenstva. Igramo na našem stadionu na kojem do sada nismo zabilježili pobjedu u Prvoj ligi. Dobro smo upoznati sa kakvim protivnikom igramo, jedna jako kvalitetna ekipa. Biće teško,ali mi pred našom publikom moramo ići na pobjedu. Nadam se da ćemo uzeti sva tri boda već na startu i biti korak bliže cilju kluba,a to je opstanak u ligu – rekao je Đuranović.

ZEĆANI IDU NA POBJEDU!

foto: Bajko Stanojević

Kao i domaćin, gosti iz Golubovaca su u zimskom prelaznom roku pretpjeli dosta promjena , otišlo je čak 11 fudbalera, angažovano je nekoliko kvalitetnih igrača. Navijači tima Dejana Vukićevića svjesni su činjenice da je potrebno vrijeme da se sve kockice poslože, ali njihovi ljubimci vjeruju da već na startu mogu da obraduju svoje navijače.

Defanzivac Igor Vujačić u izjavi za CG Fudbal ističe da njegov tim očekuje teška utakmica, ali Zeta će , kao i u svakom meču ići na pobjedu.

Sigurno da nas očekuje teška utakmica u Danilovgradu. Iskra je veoma kvalitetna ekipa, i sigurno da će pred svojim navijačima uraditi sve da stigne do prve pobjede na svom terenu. Međutim, Zeta će u svakom meču ići na trijumf, tako će biti i śutra –  zaključio je Vujačić.

FK ISKRA-FK ZETA

Stadion: Braće Velašević

Mogući sastavi:

ISKRA: Marčelja – Kosović, Vuković, Novović, Mladenović – Krstović, Vukčević, Kalezić, Burzanović, Savićević – Đuranović.

ZETA:  Božović – Aligrudić, Cavnić, Vujačić, N. Sekulić – Milojko, Marković, Živković,Klikovac, Vlaisavljević – Bjedov.