Crnogorski „klasik” u Podgorici

0

Derbi 18. Kola 1. CFL odigraće se danas od 18h na stadionu „pod Goricom“ đe se sastaju Budućnost i Sutjeska.

ARHIVA

Blagi favorit je ekipa Miodraga Vukotića koja je pripreme za proljećni dio sezone odradila na fenomenalan način. Takođe, klub je angažovao i kvalitetna pojačanja, prije svih Igor Burzanović, Vule Vujačić, Radomir Đalović

Cilj „plavih“ je osvajanje trofeja nacionalnog Kupa, međutim, ukoliko se ukaže šansa izabranici trenera Vukotića pokušaće da napadnu i titulu šampiona!

Novajlija u „plavom“ dresu Vule Vujačić kazao je za naš portal da je prvo kolo nastavka veoma važno. Vujačić smatra da je trener Nikšićana Aleksandar Nedović dobro posložio kockice te da će Sutjeska u nastavku sezone pružati odlične partije.

Prvo kolo samo po sebi je uvijek nepredvidljivo pogotovo kad se radi o derbiju kao sto je ovaj. Poštujem ekipu Sutjeske, mislim da su napravili dobru ekipu, mislim da je trener Nedović to sve dobro ukomponovao i da će biti ozbiljniji na proljeće nego što su bili jesenas . Međutim, Budućnost ko god da dođe „pod Goricom”  ići će na pobjedu i zato uz sav respekt prema Sutjesci mislim da ce se od prvog minuta znati ko je gazda u Podgorici – zaključio je Vujačić.

KORDIĆ: NE PREPUŠTAMO IM ULOGU FAVORITA!

FOTO: Bajko Stanojević

S druge strane Nikšićani žele da ostvare trijumf na „vrućem” gostovanju u Podgorici. Jedan od najboljih fudbalera ekipe iz Nikšića, Šaleta Kordić rekao je za naš portal da Sutjeska ulogu favorita neće prepuštiti domaćinu, te da će u Podgorici ići na sva tri boda.

Očekuje nas teško gostovanje jedno od najtežih sigurno gostovanja ove sezone. Međutim, mi ne prepuštamo ulogu favorita njima nego idemo na pobjedu kao što ćemo to raditi svakoj  utakmicu ove sezone – jasan je Kordić.

FK BUDUĆNOST-FK SUTJESKA 18h

Stadion: pod Goricom

Mogući sastavi:

BUDUĆNOST: Ljuljanović-Raspopović, Vukčević, Pajović , Radunović – Hočko, Raičković, Vušurović, Burzanović– Đalović,Vujačić .

SUTJESKA: Giljen-Radulović, Sofranac, Mićunović, Stijepović- J. Nikolić, Grbović, Ćuković, Stefanović-Kordić, Zarubica.