Dečić napada Bokelj na Starom aerodormu

0

Jedan od derbija 18. Kola Prve lige Crne Gore odigraće se danas na Starom aerodromu đe se sastaju dvije ekipe koje su u prvom dijelu sezone ostvarile najveće uspjehe u klupskoj istoriji – Dečić (5) i Bokelj (4).

foto : Vedad Drešević

Domaću ekipu će na današnjem meču sa klupe predvoditi Fuad Krkanović, jer kao što je poznato trener Viktor Trenevski je suspendovan…

Tuzani žele da u nastavku sezone nastavi gdje su stali, žele  da na premijeri drugog dijela sezone obraduju svoje navijače i ostvare pozitivan rezultat.

Matija Božanović kaže da Dečić potpuno spreman ulazi u meč sa timom iz Kotora.

– Drugi dio sezone dočekujemo spremni, s obzirom da smo odradili kvalitetne pripreme i dobro se spremili za nastavak sezone. Čeka nas težak meč u prvom kolu protiv ekipe Bokelja koji je u prvoj polusezoni pokazao da se radi o odličnoj ekipi i nije slučajno što se nalaze u gornjem dijelu tabele. Što se nas tiče, mi smo na pravom putu da ostvarimo primarni cilj postavljen na početku sezone a to je opstanak bez baraža, ali svakako ćemo pokušati i da nastavimo kao u prvom dijelu sezone i da ostanemo u gornjem dijelu tabele – zaključio je Božanović.

ZLATIČANIN: BIĆE VEOMA TEŠKO

FOTO: Bajko Stanojević

Gosti iz Kotora znaju da ih očekuje veoma teška utakmica i paklena atmosfera na tribinama.

Međutim, Kotorani će na ovom meču dati svoj maksimum kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Jedan od najiskusnijih igrača ekipe iz Kotora Miroslav Zlatičanin (nekadašnji igrač Dečića) svjestan je činjenice da je protiv Dečića svim ekipa teško da ostvare zacrtani cilj i da će tako biti i Bokelju. Međutim vjeruje da on i njegovi saigrači mogu da ostvare pozitivan rezultat.

– Očekuje nas dosta težak meč protiv Dečića u gostima. Znam da je Dečić dobra ekipa i neće biti ni malo lako na startu drugog dijela šampionata. Nadamo se dobrom rezultatu u gostima. Moramo dati maksimum da bi ostvarili dobar rezultat protiv Tuzana – rekao je Zlatičanin.

FK DEČIĆ-FK BOKELJ

Stadion: Kamp FSCG

Vjerovatni sastavi:

DEČIĆ: Perović – Tuzović, Mijušković, Mihailović, Dedić – Božanović, Đukić, Ljuljđuraj, Lazarević – Alija Krnić, Ilir Camaj.

BOKELJ: Mi­ja­to­vić, Mla­de­no­vić, Zlatičanin, Og­nje­no­vić, Pe­tro­vić, Šće­kić, Ko­ta­rac, Pe­pić, Ma­raš, Ma­ca­no­vić, Đenić.