Meridian te vodi na Mundijal – Obezbijedite sebi nezaboravno iskustvo!

0

Neka ovo putovanje bude Vaše iskustvo života –Sportska kladionica Meridian poklanja paket za Svjetsko prvenstvo: karte za utakmicu, prevoz i smještaj!

Sada je pravi trenutak – registruj se na meridianbet, osvoji bonus dobrodošlice u iznosu od 10€ i možda baš ti otputuješ sa Meridianom u Katar na Mundijal.

Promocije je aktivna za sve korisnike meridianbet sajta.

Najveći turnir na svijetu počinje ponovo – Obezbijedite paket za svjetsko prvenstvo u Kataru i osigurajte sebi nezaboravno iskustvo.

Svakoga dana do 31. oktobra te očekuju zanimljive dnevne promocije. Poenta je da sakupiš što veći broj poena u promocijama, rangiraš se na vrhu tabele i osvojiš neke od glavnih poklona:

• Putovanje u Katar 

• 200eur bonusa i 200 besplatnih spinova

• 100eur bonusa i 100 besplatnih spinova

• 4-5. mjesta 50eur bonusa i 50 besplatnih spinova

• 6-10. mjesta 10eur bonusa i 10 besplatnih spinova

Ne propustite fudbal svjetske klase i putovanje života! Bez obzira da li ste strastveni zaljubljenik u fudbal ili ekskluzivne bonuse, sportska kladionica Meridian je napravila paket koji će sigurno odgovarati Vašim željama.

POČNI DA PLANIRAŠ PUT U KATAR SAAAD!

Učestvuj u nizu uzbudljivih dnevnih promocija, kladi se, sakupljaj poene i osvoji put u Katar, do 1000eur bonusa i besplatnih spinova.

Ako nemaš nalog pravi je trenutak da se registruješ na meridianbet.me, učestvuj u promocijama i sa Meridianom otputuj na Mundijal.   

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here