Crnogorska ekipa koja bi mogla da pomrsi račune mnogim klubovima u Evropi

2

Trenutno na tržištu fudbala postoje brojni crnogorski igrači koji su slobodni u izboru nove sredine.

Njihove biografije i iskustvo govore same za sebe, a ekipa sastavljena od ovih igrača imala bi veliki potencijal da se plasira u grupnu fazu evropskih klupskih takmičenja.

Golmani: Nemanja Šćekić (U21), Nemanja Lemajić (U19).

Odbrana: Ilija Tučević (U21), Esteban Saveljić (A), Emir Azemović (U21), Boris Kopitović (A), Kristijan Hadžiosmanović (U19), Ilija Martinović (A), Mitar Ćuković (U21).

Sredina terena: Alija Krnić (U21), Marko Vučić (A), Miloš Raičković (A), Vasilije Terzić (U21), Stefan Milošević (A), Marko Vukčević (A).

Napad: Luka Đorđević (A), Boban Đorđević, Danin Talović, Stevan Jovetić (A).

Stevan Jovetić Poznat po svojoj tehničkoj superiornosti, kreativnosti i instinktu za gol, Joveta bi bio prva zvijezda ekipe. Jovetić je igrao u najjačim liga svijeta, uključujući Premier ligu, Serie A i Ligue 1.

Njegovo iskustvo, liderstvo i sposobnost da preokrene tok utakmice bili bi neprocjenjivi za svaki tim. Jovetić je slobodan igrač i njegova sljedeća destinacija je tema velikih spekulacija.

Tu je i Marko Vukčević je takođe istaknuti reprezentativac Crne Gore, poznat po svojoj brzini, tehničkoj vještini i sposobnosti da kreira šanse za svoje saigrače. Njegova svestranost na terenu mu omogućava da igra na više pozicija, čime doprinosi fleksibilnosti tima.

Vukčević je prepoznat kao jedan od ključnih igrača koji može da pravi razliku na utakmicama, a njegov status slobodnog igrača predstavlja atraktivnu priliku za mnoge klubove.

Ekipa sastavljena od ovih crnogorskih igrača mogla bi da pomrsi račune mnogim jačim ekipama koje se takmiče ovog ljeta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija. Sa liderima poput Stevana Jovetića i Marka Vukčevića, kao i Saveljića, Kopitovića, Raičkovića, Terzića i nekadašnjeg napadača Zenita Luke Đorđevića, ovaj tim bi imao potrebnu kombinaciju iskustva, talenta i želje za uspjehom, što bi ga činilo ozbiljnim kandidatom za plasman u grupnu fazu evropskih klupskih takmičenja.

2 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here