Evo šta je glavna snaga Sutjeske

0

Jedan od najboljih fudbalera Sutjeske Igor Ivanović izjavio je da njegovi saigrači i on nemaju namjeru da kalkulišu u drugom dijelu prvoligaškog šampionata. On je rekao da je snaga Sutjeske timski duh i pozitivna energija.

Foto: sportsport.ba

Aktuelni lider na tabeli nastavak domaćeg šampionata dočekuju sa 13 bodova više od drugoplasirane Budućnosti.

Za nas sezona tek počinje. Tako gledamo na ono što slijedi. Ne gledamo na tabelu i ne zanima nas prednost koju smo stekli. Želimo da krenemo iz početka. Svaka utakmica je do kraja sezone veliko finale za nas. Samo na taj način možemo da se nadamo da ćemo na kraju stići do cilja, rekao je za portal Sport klub Ivanović.

Ivanović je prvi strijelac lige, i najavljuje da će nastaviti sa pružanjem dobrih partija.

-Za nas napadače je postizanje golova kao hrana. Slagao bih kada bih rekao da ne bih volio da budem najbolji strijelac lige. Isto tako bih slagao kada ne bih rekao da je za svaki moj gol zaslužna cijela ekipa počevši od golmana i kapitena Vladana Giljena, preko odbrane i veznog reda do saigrača u napadu. Snaga Sutjeske je timski duh i pozitvna energija. Zato smo u prvom dijelu sezone stekli veliku prednost i oborili mnoge rekorde. Nastojaćemo da tako ostane i u nastavku sezone, zaključio je Ivanović.