Pojačane aktivnosti policije uoči utakmice Budućnost – Brejdablik

0

Sa ciljem preventivnog djelovanja policija će vršiti pojačane aktivnosti iz svoje nadležnosti uoči međunarodne fudbalske utakmice I kola klasifikacije Lige šampiona u četvrtak između fudbalskih klubova Budućnosti i Brejdablika na gradskom stadionu “Pod Goricom” u Podgorici – saopšteno je iz Uprave policije.

Između ostalog će, kako su precizirali, biti sprovođeno alkotestiranje navijača prilikom ulaska na gradski stadion u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama,.

– Apelujemo na navijače da dođu na stadion ranije, kako bi se izbjegle eventuale gužve na ulazima. Stadion će biti otvoren za navijače od 18.30 sati – istakli su iz Uprave policije.

Utakmica će, kako ssu naveli, biti snimana.

Službenici Uprave policije će vršiti  snimanje ove međunarodne fudbalske utakmice, koja počinje u 20.30 sati, shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima.

– Snimanje će se vršiti navedenog datuma u vremenskom periodu od 19.30 do 23.00 sati, a po potrebi snimanje može biti i produženo. Takođe, ugostiteljski objekti u neposrednoj blizini stadiona će biti, iz preventivnih razloga, zatvoreni od 14.00 sati – zaključili su iz Uprave policije.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here