Lester se bori za opstanak, a Meridian daje najjaču kvotu na duplu šansu!

14

Kandidat za ispadanje, Lester Siti ugostiće Aston Vilu večeras. 

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 5eur bonusa i 200 besplatnih spinova.

Lester Siti se bori za ostanak u Premijer ligi desetu sezonu zaredom.

Otkako je liga ponovo pokrenuta nakon FIFA Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru, nijedan tim Premijer lige nije izgubio više utakmica od Lestera. Lisice dolaze u ovu utakmicu nakon sedam utakmica u svim takmičenjima bez pobjede. Tokom cijele sezone najveća slabost domaćina bila je njihova odbrana, koja je do sada prošla trinaest ligaških utakmica bez gola. Međutim, činjenica da su izgubili samo jedan od poslednja četiri susreta sa Vilansima mogla bi im dati neku vrstu ohrabrenja pred ovu utakmicu.

U međuvremenu, Aston Vila se udobno nalazi u gornjoj polovini tabele Premijer lige i ulazi u ovu utakmicu sa puno samopouzdanja, pošto nije izgubila u poslednjih pet ligaških utakmica. Za razliku od domaćina, gosti su veoma solidni u defanzivi, primili su samo jedan gol u poslednjih pet utakmica. Pošto su takođe postigli barem jedan gol u svakoj od poslednjih sedamnaest ligaških utakmica, sigurno će im se dopasti šanse protiv Lestera.

S obzirom da se Lester Siti muči u defanzivi i da su oba tima postigla gol u četiri od poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, igra oba tima da daju gol se čini kao odlična prognoza za ovu utakmicu.

Kvota da oba tima daju gol u Meridianu je 1.72.

Lisice su dugo na najnižem nivou, ali sa domaćom publikom na njihovoj strani, mislimo da će uzeti barem bod iz utakmice.

Za one koji vole malo sigurniju igru, naš predlog je igra 1X, sa kvotom 1.46 u Meridianu. 

Za najbolju diskusiju o sportu, sportskom klađenju, REGISTRUJ SE na Meridianbet forum.

14 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here