TIP DANA: Specija – Lacio

0

Specija ipak uspijeva da ostane iznad opasne zone, ali je Verona sve bliža. Razlika između ova dva tima sada je samo 4 boda. U poslednja dva meča, Specija je remizirala protiv Fiorentine i Salernitane. Na svom terenu su uzeli 2/3 ukupnog broja bodova za cijelu sezonu, pa je jasno da su mnogo jači na ovom stadionu, gdje su poraženi samo 4 puta u 15 odigranih mečeva.

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 10 eur sport bonusa i 10 eura kazino bonusa.

Lacio je jedan od najboljih italijanskih timova. Ove sezone cilj je da se plasiraju na poziciju koja vodi u Ligu šampiona, a može se reći da je taj cilj ostvaren 90 odsto. 9 kola prije kraja sezone Lacio je na 2. mjestu i ima 7 bodova više od Intera koji je na 5. mjestu. Lacio je takođe 2. najbolji gostujući tim u ligi. U 14 mečeva pretrpjeli su samo 2 poraza u gostima od Olimpika

Teško je zadržati kvalitetan tim, pogotovo kada je u naletu dobre forme, a upravo to se dešava sa Lacijom. Klub iz Rima je pobijedio u poslednja 3 meča u Seriji A. Pobjede protiv Juventusa i Rome, velikih rivala, podigle su im samopouzdanje na maksimum. U prvom meču sezone Lacio je lako pobijedio Speciju sa 4-0. Lacio je u poslednja 3 meča postigao 14 golova protiv Specije i to definitivno pokazuje sliku ovog meča i odnos kvaliteta dva tima. Očekujemo da Lacio ostvari još jednu pobjedu i obezbijedi 2. mjesto, a kvota na pobjedu gosta u Meridianu je sjajnih 1.78.

Za najbolju diskusiju o sportu, sportskom klađenju, REGISTRUJ SE na Meridianbet forum.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here