TIP DANA: Ren želi u Evropu (1,65)

0

U okviru posljednjeg 38. kola francuske Lige 1 fudbaleri Brsta ugostiće Ren koje se bori za poziciju koja vodi u Evropu, a najbolje kvote za ovaj meč možete naći u Meridian kladionicama.

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 10 eur sport bonusa i 20 eura kazino bonusa.

Gosti ovaj duel dočekuju nakon tri vezane pobjede od kojih im je posljednja protiv Monaka (2:0) omogućila da se domognu pete pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Da bi potvrdili dobru formu i ovogodišnji ligaški dio takmičenja završili na pozicji koja vodi u Evropu biće im potrebna pobjeda u Brestu.

Domaćin na ovoj utakmici je obezbijedio opstanak zahvaljujući odličnoj formi u posljednjih 10 kola u kojim su zabilježili svega jedan poraz na gostovanju Lorijenu, dok su na domaćem terenu u posljednjih pet mečeva zabilježili svih pet pobjeda.

Sa 44 boda ne moraju da brinu za opstanak dok je motiv gostiju iz Rena veliki pa će pobjedom u posljednjem kolu pokušati da osiguraju petu poziciju, a u slučaju eventualnog kiksa Lila protiv Troje mogu da dođu i do četvrtog mjesta koje vodi u Ligu Evrope.

Naš predlog je pobjeda gostiju, a za tu igru Meridian kladionice nude odličnu kvotu – 1,65.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here