TIP DANA: Tun želi da napravi korak dalje u Čelendž ligi (1,55)

0

Švajcarska Čelendž liga počinje danas, a fudbaleri Tuna ugostiće novog prvoligaša ekipu Stad Nionisa koja se ove godine vratila u elitni rang.

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 10 eur sport bonusa i 20 eura kazino bonusa.

Domaćin je prošlu sezonu završio na petoj poziciji, a ove će pokušati da napravi korak dalje i dođe do mjesta koje vodi u Evropu.

Ekipa iz Niona sa druge strane ove takmičarske godine za cilj ima ostanak u elitnom rangu švajcarskog fudbala nakon povratka posle 11. godina provedenih u nižoj ligi.

Gledajući posljednje mečeve, ekipa nekadašnjeg reprezentativca Švajcarske Maura Lustrinelija će željeti da nastavi dobar niz koji ima protiv ovog rivala.

Posljednjih 10 međusobnih duela Tun je slavio na njih devet, dok je svega jedan meč protiv novog prvoligaša završen neriješenim rezultatom.

Kvalitet i tradicija su na strani domaćina, a uz to odlična kvotaMeridian kladionicama (1,55) je razlog da baš ovaj meč bude naš Tip dana.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here