Izazov u Kotoru: Arsenal dočekuje Jezero u drugom kolu 1. CFL

0

U okviru drugog kola Prve crnogorske fudbalske lige, stadion u Kotoru postaje poprište zanimljive utakmice između ekipe Arsenala iz Tivta i ekipe Jezera iz Plava.

Iako će Arsenal biti domaćin, meč će se odigrati u Kotoru jer teren Arsenala u Tivtu još uvijek nije spreman za otvaranje.

Navijači i igrači s nestrpljenjem očekuju ovaj sudar, dok obje ekipe žele osvojiti bodove u ovogodišnjem šampionatu.

Arsenal ulazi u ovaj meč s velikom dozom samopouzdanja nakon što je u prvom kolu uspio savladati Rudar u gostima s minimalnih 0-1. Tim iz Tivta želi nastaviti svoju pobjedničku seriju i obradovati svoje vjerne navijače u prvom domaćem meču ove sezone.

S druge strane, ekipa Jezera doživjela je poraz od Sutjeske kod kuće rezultatom 0-1 u prvom kolu. Međutim, ekipa iz Plava ima priliku da se iskupi i pokaže svoju snagu protiv Arsenala. Cilj im je osvojiti bodove na gostujućem terenu i podići moral ekipe za naredne izazove.

Ovaj meč donosi i poseban aspekt rivalstva, s obzirom na njihovu prošlu međusobnu statistiku. Do sada su odigrali 25 mečeva, a Arsenal je slavio u 8 susreta, 7 puta je rezultat bio neriješen, dok je Jezero pobijedilo 10 puta. Pitanje je koja ekipa će ovladati terenom ovog puta i dodati još jednu pobjedu svojoj kolekciji.

Svi ljubitelji fudbala u Crnoj Gori, ne smiju propustiti ovu uzbudljivu utakmicu. Bit će to prava fudbalska poslastica koja će zasigurno donijeti uzbuđenje, golove i neizvjesnost.

Utakmica između Arsenala i Jezera igra se na stadionu u Kotoru od 20 sati i 30 minuta.

Pratite naš portal kako biste bili u toku sa svim detaljima, izvještajima i komentarima o ovom meču, te pravovremeno saznali ko će izaći kao pobjednik iz ove uzbudljive fudbalske bitke.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here