TIP DANA: Sevilja se budi, Lens u Andaluziji nastavlja rezultatsku krizu

11

Fudbaleri Sevilje nakon osvojene titule u Ligi Evrope prošle sezone obezbijedili su plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje, a u prvom kolu u Andaluziji ugostiće Lens.

REGISTRUJETE SE i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno fantastičnih 50€ bonusa i 10 besplatnih rundi u Win&Go igri!

Francuska ekipa je katastrofalno počela novu sezonu Lige 1, a nakon pet kola osvojili su svega jedan bod i trenutno su na posljednjem mjestu.

Nije ni ekipa Hose Luisa Mendilibara startovala kako se očekuje ali je na posljendjem meču protiv Las Palmasa stigla do prve pobjede i najavila bolje dane za ovaj klub.

Lens je daleko od ekipa koja se prošle sezone borila za šampionsku titulu, a tome svjedoče i njihovi rezultati na startu sezone zbog čega ne očekujemo bolje izdanje ni na ovom meču.

Uz kvalitet, iskustvo koje fudbaleri iz Sevilje imaju u evropskim takmičenjima daje im ulogu favorita u prvom kolu nove sezone Lige šampiona.

Očekujemo da i ovaj meč pred svojim navijačima Sevilja riješi u svoju korist, a Meridian kladionice za pobjedu domaćina spremile su najbolju kvotu – 1,90.

11 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here