TIP DANA: Atletiko Madrid – Real Sosijedad

0

Prethodnih godina Atletiko Madrid je uglavnom bio treći najbolji tim u Španiji, iza Real Madrida i Barselone. Međutim, Kolhoneros je imao svoje trenutke i čak je uspio da osvoje titule La Lige u sezoni 2020/21. Sadašnja sezona je počela relativno dobro sa 16 bodova u sedam kola, ali nedavni mečevi su veliki razlog za optimizam. Pobijedili su četiri utakmice zaredom, uključujući nevjerovatnu pobjedu od 3:1 nad Real Madridom.

REGISTRUJTE SE i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno fantastičnih 50€ bonusa i 10 besplatnih rundi u Win&Go igri!

Real Sosijedad igra 14. uzastopnu sezonu La Lige. Prethodnih godina, evidentno je da su postali jedan od boljih timova u Španiji, konstantno obezbjeđujući Evropu. Prošle godine, Bijelo-plavi su bili odlični, završili su na 4. mjestu i obezbijedili Ligu šampiona. Ova sezona je počela odlično za baskijski tim jer su posle dva kola prvi u svojoj grupi u Ligi šampiona i 5. u La Ligi, samo jedan bod zaostatka za Atletiko Madridom, ali uz odigranu utakmicu viška.

Atletiko Madrid nije uspio da postigne samo dva gola u devet utakmica u svim takmičenjima, ali u oba navrata to je bilo u gostima. Na stadionu Metropolitano, Atletiko Madrid je bio odličan ofanzivno, postigavši tri gola u svakoj od četiri utakmice. S druge strane, još uvijek nisu imali čist gol kod kuće, a teško je to očekivati protiv Real Sosijedada u formi.

Real Sosijedad izgleda odlično u poslednjim utakmicama, pobijedivši četiri uzastopno i postigavši deset golova – 2,5 po utakmici. Ove sezone Real Sosijedad je postigao gol u devet od deset utakmica.

U prethodnoj sezoni ovi timovi su odigrali dvije međusobne utakmice i obije su završile sa bodovima. Uzimajući u obzir prethodne međusobne utakmice i odličan zamah timova za postizanje golova, smatramo da je igra oba tima najsigurnija opcija za predstojeći meč, a kvota u Meridianu je 1.98.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here