TIP DANA: Pari Sen Žermen i Borusija u borbi za prvu poziciju

12

Fudbaleri Pari Sen Žermena odigraće danas utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Borusije u Dortmundu gdje će ekipa Luisa Enrikea tražiti trijumf koji bi im donio prvu poziciju.

REGISTRUJTE SE i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno fantastičnih 50€ bonusa i 10 besplatnih rundi u Win&Go igri!

Grupa F je jedna od najzanimljivijih u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, a šanse Njukasla i Milana za plasman u osminu finala zavisiće od večerašnjeg duela na “Signal Iduna parku”.

Borusija je osigurala plasman meču 16 najboljih ali bi prvu poziciju morali da predaju šampionu Francuske u slučaju poraza večeras.

Nakon poraza od Bajerna na svom stadionu “milioneri” su prekinuli niz od 23 meča bez poraza na svom stadionu, a pred ovaj susret i Lajpcig je uspio da se sa tri boda vrati sa gostovanja u Dortmundu.

Pari Sen Žermen sa druge strane ovaj meč dočekuje u dobrom raspoloženju u Francuskoj su vezali osam pobjeda i trenutno imaju četiri boda više od prvog pratioca, Nice.

Prvi meč protiv ovog rivala ekipa Luisa Enrikea riješila je u svoju korist rezultatom 2:0, zahvaljujući golovima Mbapea i Hakimija.

Vjerujemo u novu pobjedu francuskog šampiona, a Meridian kladionice su za dvojku na ovom meču spremile najveću kvotu – 1,90.

12 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here