Još jedan turski gigant se uključio u “trku” za Stefana Savića

0

Turski fudbalski gigant Fenerbahče pokazao je snažan interes za angažovanje crnogorskog defanzivca Stefana Savića, koji trenutno igra za Atletiko Madrid.

Ovaj potez dolazi nakon što su se i drugi poznati klubovi, poput Rome, Bešiktaša i nekoliko saudijskih klubova, istakli kao potencijalni budući poslodavci za iskusnog defanzivca.

Stefan Savić, rođen 8. januara 1991. godine u Mojkovcu, stekao je reputaciju kao pouzdan i snažan defanzivac tokom svoje karijere. Savić je svoj profesionalni put započeo u BSK-u iz Borče, da bi zatim prešao u Partizan, gdje je brzo privukao pažnju svojim izuzetnim igrama.

Nakon impresivnih sezona u Partizanu, Savić je 2011. godine prešao u Fiorentinu, gdje je nastavio s dobrom formom i stekao međunarodno iskustvo. Poslije toga, crnogorski defanzivac se pridružio Atletico Madridu 2015. godine, gdje je bio ključni igrač u osvajanju La Lige (2020/2021) i drugih prestižnih takmičenja.

Savićev kvalitet i iskustvo privukli su pažnju raznih klubova širom svijeta, a Fenerbahče se sada nameće kao ozbiljan konkurent u trci za potpis ovog iskusnog fudbalera. Ostaje da vidimo koji će klub na kraju uspjeti osvojiti usluge Stefana Savića u narednim nedjeljama.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here