Rudar vs Mladost: Sudar na dnu tabele sa ogromnim ulogom

0

U 23. kolu Prve crnogorske fudbalske lige, Rudar iz Pljevalja će na svom terenu dočekati ekipu OFK Mladost DG iz Podgorice, u meču koji se može okarakterisati kao prava bitka za opstanak. Oba tima se nalaze na dnu tabele, sa Rudarom koji je pretposljednji, dok je Mladost na samom začelju.

Rudar je u prva dva meča drugog dijela šampionata ostavio izuzetno pozitivan utisak. Nakon što su iznenadili fudbalsku javnost pobjedom nad favorizovanom Budućnošću sa 3-0, uspjeli su izvojevati remi na gostovanju kod Petrovca, pokazujući znatno poboljšanje u formi u odnosu na prvi dio sezone.

S druge strane, situacija u taboru Mladosti je znatno složenija. Ne samo da su izgubili oba meča od početka drugog dijela sezone, već su i pali na zadnje mjesto na tabeli. Pritom, dodatnu sjenku na klub baca istraga o posljednjoj utakmici sa Dečićem, koja je pod lupom zbog sumnji na namještanje.

Zanimljivo je da su se ova dva tima do sada sastala četiri puta, i nijednom nije slavio tim koji je bio domaćin, što dodaje dodatni nivo neizvjesnosti predstojećem susretu.

Očekuje se da će ova utakmica biti puna tenzija i borbenosti, s obzirom na to da je svaki bod u ovom trenutku ključan za obe ekipe u njihovoj borbi za opstanak. Sa Rudarom koji želi iskoristiti svoju trenutnu formu i Mladosti koja teži za izlaskom iz krize, ovaj meč obećava pravu dramu na terenu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here