KNEŽEVIĆ: Zeta je u prošlosti pretrpjela veliki broj nepravdi od strane FSCG

1

Predsjednik DNP Milan Knežević kazao je u emisiji slobodna zona da je fudbalski klub Zeta u prošlosti pretrpio veliki broj nepravdi od strane FSCG.

Podsjetio je da je Zeti u prošlosti “ukradena” titula kada je taj klub kažnjen od strane FSCG oduzimanjem bodova…

Fudbalski klub Zeta je u prošlosti pretrpio veliki broj nepravdi od FSCG. Zeti je ukradena još jedna titula. Tada je bila kažnjena sa devet bodova. Da ne govorim o tome kako je ispala iz 1.CFL na sumnjive penale. Da ne govorim o tome kako je ispala iz 2.CFL kroz zakulisne igre. Sigurno da Zeta nije kriva što je takav sistem takmičenja i žrijeba za ulazak u 2.CFL. Po meni, trebalo je da i Ibar, Zeta i Budva budu članovi 2.CFL kao pobjednici regija, a ne da se pravi takav sistem takmičenja koji je katatsrofalan. Zeta i Ibar su igrali neriješeno, meč je okončan penalima, onda su i Ibar i Budva završili neriješeno i meč je okončan penalima. Zašto se ne analizira utakmica Zeta-Ibar ili Ibar-Budva? Podsjetiću vas da smo na EP imali jednu utakmicu Švedske i Danske koja je završena 2:2, tim rezultatom je izbačena Italija. Ne vidim zašto bi sad Zeta bila kažnjena zbog takvog sistema takmičenja koji je FSCG utvrdio – kazao je Knežević.

1 Komentar

  1. svaka ti je istina takva rajo je radio sto je htio bio prvak kad je dtio namjesta ko ce u evropu izac i on uzima procenat to svi znaju osim pipun zakrzljalog mozga

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here