Slovačka napada Vels uoči Eura – 1.95

0

Fudbalska reprezentacija Slovačke će uoči Evropskog prvenstva odigrati prijateljski meč sa Velsom večeras od 20 časova i 45 minuta.

Nakon što je pobijedila u sedam svojih kvalifikacionih utakmica na putu do Evropskog prvenstva ovog ljeta, Slovačka je započela svoj raspored zagrijavanja rutinskim rezultatom 4-0 protiv San Marina.

Više koristi svakako će imati od utakmice koju će odigrati protiv Velsa, reprezentacije koja je za dlaku propustila ono što bi im ujedno bio i treći uzastopni nastup na Euru.

Nema garancije da će ovaj domaći okršaj u Trnavi uroditi plodom, s obzirom da Slovaci nisu pobijedili u osam od posljednjih deset prijateljskih susreta, ali će to svakako biti odlična priprema za ono što ih čeka u Njemačkoj.

Gosti nemaju čemu da se raduju, daće sve od sebe da budu dostojan rival Slovačkoj, ali su već razočarani zbog toga što se nisu plasirali na šampionat Starog kontinenta.

Mi predlažemo da odigrate na pobjedu domaćina, na kog je u Meridian kladionicama kvota 1.95.

Nemaš nalog? Sve do sada propušteno, Meridianbet nadoknađuje u startu. Registruj se i uživaj u bonusu dobrodošlice: 50€ + 1000 spinova!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here