ŠKRIJELJ: Srećan sam zbog poziva u reprezentaciju, što se novog kluba tiče…

0

Demir Škrijelj je ove sezone fudbalski eksplodirao u dresu Mornara iz Bara.

Jedan je od najzaslužnijih za istorijski uspjeh ekipe iz Bara ove sezone.

U izjavi za CG Fudbal ističe da je prezadovoljan sezonom koja je za nama…

Pa sigurno da je ovo bila jako dobra sezona za mene, dao sam 5 golova i upisao 12 asistencija i ako uvijek kažem da može boljee zadovoljan sam, jer ovo je ipak istorijska sezona za sve nas u klubu i takodje sam ponosan na svoje saigrače, trenere i ljude koji vode klub – poručuje Škrijelj.

Škrijelj je istako da je presrećan zbog poziva u reprezentaciju.

Da stigao je poziv i jako sam srećan zbog toga, jer svi mi to čekamo i mislim da smo svi tu za svoju zemlju kad god nas pozovu.

Novopečeni reprezentativac vjeruje u svoj tim kada su mečevi na međunarodnoj sceni u pitanju.

Pa iskreno mislim da ova ekipa može mnogo, pokazali smo tokom cijele sezone da možemo da igramo sa bilo kim, tako da nadam se da će tako biti i u evropi – ističe Škrijelj.

Ono što je izvjesno je da Škrijelja u novoj sezoni najvjerovatnije nećemo gledati u dresu tima sa Topolice. Ranije smo pisali da je za njega zainteresovana Budućnost.

Trenutno ne mogu da vam kažem tačnu informaciju, jer je ne znam ni ja, ima nekih interesovanja, ali neću žuriti viđet ću šta je najbolje za mene. Što se tiče Budućnosti rečeno mi je da su kontaktirali predsjednika i direktora kluba, to je sve što mogu reći u o ovom trenutku – zaključio je Škrijelj.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here