Hrvatska i Italija u borbi za osminu finala u Lajpcigu – 2.35!

0

Grupna faza Evropskog prvenstva u Njemačkoj ulazi u samu završnicu, pa će se danas u Lajpcigu za plasman u osminu finala boriti selekcije Italije i Hrvatske.

Italija je nakon pobjede nad Albanijom u prvom kolu (2:1) u drugom doživjela poraz od Španije i u direktnom duelu sa Hrvatskom boriće se za drugo mjesto grupe B.

Hrvati sa druge srtrane nisu uspjeli da savladaju Albaniju (2:2) poslije poraza od “furije” pa će pobjeda za njih večeras biti imperativ.

Prednost na ovom meču ide na strani aktuelnog evropskog šampiona i Spaletijevih izabranika koji su više pokazali u dosadašnjem dijelu šampionata.

Gledajući međusobne duele, Hrvatska bi bila veliki favorit uzimajući u obzir činjenicu da u dosadašnjih osam mečeva ne znaju za poraz od Italije.

Negativna tradicija bi mogla da se promijeni večeras, a Meridian kladionice su za dvojku na ovom meču spremile najveću kvotu (2.35) koju vam preporučujemo da odigrate.

Nemaš nalog? Sve do sada propušteno, Meridianbet nadoknađuje u startu. Registruj se i uživaj u bonusu dobrodošlice: 100€ – BEZ USLOVA!

U pauzi između mečeva na EURO, može se pogledati i koji meč tenisa. Samo na meridianbet.me sajtu možete gledati preko 4000 mečeva na svim ATP Masters turnirima!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here