Meridianbet ekipa još jednom u akciji dobrovoljnog davanja krvi!

5

Kompanija Meridianbet odlučila je još jednom da pomogne Centru za transfuziju krvi i uz podršku svojih zaposlenih donira krv. 

Zaposleni iz ove kompanije već su bezbroj puta pokazali veliku humanost donirajući krv u saradnji sa Zavodom za transfuziju. 

Ova dragocjena akcija ima za cilj podizanje svijesti o neizmjernom značaju doniranja krvi i pružanju podrške onima kojima je ta podrška najpotrebnija.

Iz kompanije Meridianbet apeluju da razmislite o tome koliko je važno donirati krv, jer se svakog dana, na hiljade ljudi širom svijeta suočava sa izazovima zdravstvenih problema koje zahtijevaju transfuziju krvi, a mi, svi zajedno, možemo pomoći ljudima iz Crne Gore kojima je takva vrsta pomoći potrebna. 

Kompanija snažno vjeruje u društvenu odgovornost i brigu za dobrobit zajednice. Iz kompanije ističu da kroz ovu akciju, žele dati primjer drugim organizacijama i pojedincima o važnosti doniranja krvi.

Na vama, punoljetnim građanima koji su u mogućnosti da doniraju krv, je da učinite ovo dobro djelo, koje i vama može dobro doći jer je već poznato da doniranje krvi pozitivno utiče i na organizam donora. 

Kompanija vas poziva da u ljetnjim mjesecima, kada su zalihe krvi na nižem nivou, posjetite Zavod za transfuziju krvi Crne Gore i postanete dobrovoljni davalac ove dragocjene tečnosti.

5 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here