Budućnost počinje kvalifikacije za Ligu konferencija – 3.35!

0

Fudbaleri Budućnosti gostovaće danas ekipi Mališeve sa Kosova u prvom meču, prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100€ bonusa BEZ USLOVA

Nakon što je prethodnu sezonu završili ispod očekivanja, Budućnost će pokušati da popravi utisak već na startu evropskih kvalifikacija.

Ekipa sa Kosova je sa druge strane prethodnu sezonu završila na četvrtoj poziciji tamošnjeg šampionata, dok bi Budućnost kao najtrofejniji crnogorski klub mogla da započne novu takmičarsku godinu na pravi način – pobjedom.

Dvojka u Meridian kladionicama za ovaj meč je odlična uzimajući u obzir dobre partije koje su “plavo-bijeli” pokazali na pripremama u Sloveniji.

U generalnoj probi savladali su i šampiona Albanije, Egnatiju (2:1) dok je Mališeva poražena od makedonskog Tiveša (3:2).
Vjerujemo u pobjedu šestostrukog šampiona Meridianbet Prve crnogorske lige na ovom gostovanju koja se u Meridian kladionicama vrednuju kvotom 3.35!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here