Đukanovićev Hamarbi se približava vrhu – 1.85!

0

Fudbaleri Hamarbija dočekaće danas ekipu Geteborga u zaostaloj utakmici 14. kola švedske Alsvenskan lige.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet BEZ USLOVA!

Nakon tri uzastopne utakmice na kojima nisu uspjeli da stignu do trijumfa Hamarbi će tražiti bodove na svom stadionu protiv Geteborga.

Pred svojim navijačima ekipa za koju nastupa crnogorski reprezentativac Viktor Đukanović imaće šta da pokaže.

Trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli ali sa dvije utakmice i dva boda manje od Elfsborga i Hakena, mogli da ih prestignu već večeras. U slučaju trijumfa na oba zaostala meča, prišli bi i na bod zaustatka trećeplasiranom Mjelbiju.

Crnogorski fudbaler, u redovima ekipe u kojoj je suvlasnik legendarni napadač Švedske Zlatan Ibrahimović, nije počeo dobro novu sezonu gdje većinom dobija priliku sa klupe za rezervne igrače.

U posljednje vrijeme sve češće se govori o interesovanjima drugih klubova za njega, ali je Đukanović skoncentrisan na svoje partije u Hamarbiju.

Očekujemo da večeras nakon četiri kola pauze ponovo iskorsti priliku, upiše se u listu strijelaca i stigne do trćeg pogotka u sezoni.

Hamarbi će svakako biti favorit protiv ekipe koju sa na posljednjih pet utakmica, na stadionu u Stokholmu, tri puta uspjeli da savladaju.

Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (1.85), koju vam preporučujemo da odigrate.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here