Zabava, uzbudjenje i besplatni spinovi- Dobitak je na dohvatu ruke!

0

Čeka vas još jedan vikend turnir u Meridianbetu na jednim od najzanimljivijih igara našeg Expanse provajdera!

Ne propusti ovu Expanse pustolovinu – pridruži nam se i bićeš svjedok da su uz Meridianbet zabava i dobici neizostavni dio na svakoj slot igri!

Ovoga puta, na igrama Capital City Derby i Fortune Farm, preko meridianbet sajta, imate priliku osvojiti do čak 500 besplatnih spinova koji će vam zasigurno donijeti dobitke i razlog za sreću!

Ljubitelji adrenalina imaće priliku da na Capital City Derby, iskuse trku u kojoj će se takmičiti sa drugim igračima kako bi osvojili velike poklone.

Uz dinamičan dizajn i zvučne efekte – adrenalin puca na sve strane dok vi čekate da vaši konji prodju prvi kroz ciljnu liniju! Sa druge strane u šarmantnu igru Fortune Farm, ne možete a da se ne zaljubite! Uz prekrasnu grafiku, simpatične likove, bonus igre i specijalne simbole, uživanje vam je zagarantovano!

Posjetite ove Expanse igre na Meridianbet-u, uvjerite se i sami u fantastičnu avanturu koja će vam donijeti šansu da zablistate od sreće!

Ne zaboravimo i najveći bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane na sajtu i aplikaciji od 50€ na sportsko klađenje i kazino, kao i 50 besplatnih WinGo rundi! Iskoristite ih i sasvim besplatno učestvujte u svojim hobijima!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here