BOMBA IZ ITALIJE: Dinamo i Hajduk u borbi za potpis istog igrača iz Serije A!

0

Šest mjeseci kasnije Josipu Brekalu se ponavlja isti scenario s obzirom na to je na radaru Dinama i Hajduka, ako je vjerovati portalu Tutosportu.

Brekalo je zimus bio nadomak transfera u Dinamo. Nakon što je postignut dogovor s Fiorentinom, iz Maksimira nikad nije stigao potvrdni mejl da se transfer može realizovati.

Onda je na scenu stupio Hajduk te je u svega nekoliko sati dogovorio sve s povremenim hrvatskim reprezentativcem te ga doveo na šestomesečnu pozajmicu i mora se priznati da je ostavio vrlo dobar utisak u Splitu.

Po završetku prošle sezone Brekalo se vratio u Fiorentinu te je počeo s priprema na vrlo dobar način, čak je nedavno i postigao pogodak protiv Boltona. Međutim, to ne menja njegov status.

Apeninski mediji ranije su pisali da ga u svojim redovima želi nekoliko klubova iz Serije A, međutim novost je donio Tutosport uz navode da su Dinamo i Hajduk obnovili zanimanje.

-Josip Brekalo je na izlaznim vratima Fiorentine, sviđa se brojnim klubovima, kako u Italiji (Parma i Kaljari), tako i u inostranstvu u Hrvatskoj, u prvom redu Dinamo i Hajduk, tvrdi Tutosport.

Interesantno da dva najveća hrvatska kluba punom parom traže krilnog napadača, igračkim kvalitetama Brekalo definitivno ima mjesta u Hajduku i Dinamu, pa nije čudo što su opet bacili oko na njega.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here