VAR jači od Mornara

0

Fudbaleri barskog Mornara ubjedljivo su poraženi na gostoavanju mađarskom Pakšiju u prvom meču 3.kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Naš vicešampion ne da nije zaslužio ovakov visok poraz već je u određenim djelovima meča bio bolji rival.ž

Međutim, nekoliko “epizoda” u kojima je glavnu ulogu odigrao bjeloruski arbitar Dmitrijev i VAR odredili su pobjednika.

Prvo je nakon asistencije VAR-a i pregledanja snimka u 41′ minutu dosudio crveni karton napadaču Mornara Ondongu. Do tog momenta Mornar je bio ravnopravan, a u pojedinim momentim ai bolji rival.

U nastavku iako sa igračem manje Mornar je igrao dobro, ali ipak u 59.minutu Bode pogađa iako se činilo da je u skoku kod gola napravio faul.

Nastavilo se sa varnicama na terenu u kojima su Mađari konstatntno provocirali igrače našeg tima, a ana jednu takvu provokacio nasjeo je Đurišić kad je laktom odgurnuo jednog igrača Pakšija što je sudiji Dmitrijevu bilo dovoljno da mu da crveni karton (opet prestrogo).

Prilikom izlaska iz igre Darka Zorića u 85.minutu jedan član stručnog štaba Mornara sa tribina je pogođen u vrat, nastupio je prekid od dva minuta. Sudija je produžio meč 10 minuta da bi u 99.minutu prekršaj Mitrovića na ivici šesnaesterca VAR procijenio kao faul u kaznenom prostoru. Dosuđen je penal koji je realizovao Sabo. Samo minut kasnije Tot je pogodio za 3-0.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here