Mornar dočekuje Pakši u Nikšiću

0

Fudbaleri Mornara sjutra će se suočiti s jednim od najvažnijih izazova u svojoj nedavnoj istoriji, kada će u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija ugostiti mađarski sastav Pakši.

Nakon što su u prvom meču poraženi rezultatom 3-0, igrači Mornara će na stadionu u Nikšiću morati da pruže svoju najbolju igru kako bi nadoknadili zaostatak i ostvarili prolazak u narednu rundu takmičenja.

Iako rezultat iz prve utakmice može sugerisati da su Mađari bili dominantni, stvarnost je daleko od toga. Mornar je u Mađarskoj pružio vrlo dobru partiju, ali je neiskorišćenost prilika i nekoliko nesrećnih okolnosti doprinijelo da rezultat bude toliko nepovoljan za crnogorski tim. Domaćini su iskoristili gotovo svaku priliku koja im se ukazala, dok su naši fudbaleri ostali bez zasluženog pogotka, uprkos nekoliko izglednih šansi.

Meč koji je prvobitno trebalo da se odigra na stadionu pod Goricom u Podgorici, biće prebačen na stadion u Nikšiću zbog katastrofalnog stanja terena u glavnom gradu. Igrači Mornara će morati da se prilagode novim okolnostima, ali i da se nadaju podršci navijača koji će doći da ih bodre na ovom izazovnom putu.

Trener Mornara, uz podršku stručnog štaba, radi na motivaciji tima i na taktičkoj pripremi za revanš. U redovima Mornara vlada optimizam, a igrači su svjesni da moraju da ulože maksimum kako bi preokrenuli rezultat u svoju korist.

Sa optimizmom i vjerom u sopstvene sposobnosti, kao i podrškom navijača, Mornar će dati sve od sebe da ostvari pozitivan rezultat i donese radost ljubiteljima fudbala u Crnoj Gori.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here