Sutjeska traži prvu pobjedu protiv ambicioznog Petrovca

0

Sutjeska (Nikšić) 🆚 Petrovac

🏟️ Stadion: Gradski stadion, Nikšić
⏰ Datum i vrijeme: 17.08.2024., 20:00

Sutjeska iz Nikšića dočekuje Petrovac u trećem kolu 1.CFL, tražeći svoju prvu pobjedu ove sezone nakon dva teška remija protiv Dečića i Budućnosti. S druge strane, Petrovac dolazi sa osjećajem samopouzdanja nakon pobjede nad Otrantom i tijesnog poraza od Budućnosti.

Istorijski gledano, Sutjeska ima znatnu prednost u međusobnim susretima sa 33 pobjede, 20 remija i 13 poraza. Međutim, posljednji susret na Gradskom stadionu u Nikšiću završio je iznenađujućom pobjedom Petrovca 0:1, što dodaje dodatni intrigantni element predstojećem duelu.

Taktička očekivanja

Sutjeska će vjerovatno pokušati da iskoristi domaći teren kako bi se vratila na pobjednički kolosijek, posebno poslije početka sezone sa dva remija protiv vrlo jakih protivnika. Petrovac će nastojati da ponovi uspjeh sa posljednje posjete Nikšiću, koristeći svoju sposobnost da postiže golove pod pritiskom.

Za Sutjesku, ključni će biti igrači koji mogu preokrenuti igru i iskoristiti šanse, posebno u napadu. Petrovac će se oslanjati na svoju odbranu da izdrži pritisak i na igrače koji su se istakli u prethodnim mečevima.

Zaključak

Očekuje se napeta i taktički zanimljiva utakmica na Gradskom stadionu u Nikšiću. Sutjeska traži način da prekine seriju remija, dok Petrovac ima priliku da dokaže da njihova posljednja pobjeda nije bila slučajnost.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here