Otrant vs Jezero: Novi izazovi i stara rivalstva u 1.CFL

0

Otrant (Ulcinj) 🆚 Jezero (Plav)

🏟️ Stadion: Mitar Mićo Goliš, Petrovac
⏰ Datum i vrijeme: 17.08.2024., 20:00

U svojoj prvoj sezoni u 1.CFL, Otrant iz Ulcinja već je napravio zapažen utisak, ostvarivši pobjedu nad Mornarom (0:1) i doživjevši tijesan poraz od Petrovca (2:3) nakon što su vodili. S druge strane, Jezero iz Plava, koje je svoj jedini meč u sezoni izgubilo od Bokelja u Kotoru sa 2:0, tražiće priliku za oporavak i osvajanje prvih bodova.

Iako će ovo biti njihov prvi susret u 1.CFL, Otrant i Jezero nijesu stranci jedan drugom, s obzirom da su se već susretali 22 puta u okviru 2.CFL. U tim susretima, Jezero vodi sa 12 pobjeda, dok je Otrant izvojevao 7 pobjeda, a tri susreta su završena neriješeno.

Taktička očekivanja

Otrant će vjerovatno nastojati da nastavi sa dobrim performansama iz prvih kola, koristeći svoju agresivnu i direktnu igru koja im je donijela prve bodove. Jezero će morati da se fokusira na poboljšanje odbrane i iskorištavanje šansi u napadu kako bi se suprotstavili domaćinu.

Zaključak

Pred nama je uzbudljiv duel između novajlije u ligi i tima koji traži povratak u formu. Očekuje se napeta i dinamična utakmica sa mnogo akcija na obje strane terena.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here