Starobarani pojačali ekipu, cilj prvo mjesto

0

Sloga iz Starog Bara pojačala je svoje redove. U predstojećem takmičenju u Južnoj regiji Starobarani imaju najviše šansi da se nađu u baražu za popunu Druge lige.

Želja svih, od predsjednika Borisa Đurašića do šefa struke Nikole Ćićija Vukoslavčevića, jeste da se ekipa što bolje pripremi za narednu sezonu, u kojoj će jedini cilj biti osvajanje prvog mjesta.

Vukoslavčević očekuje dobar rad u pripremnom periodu, maksimalnu angažovanost svojih fudbalera, posebno novajlija koji su imali zapažene uloge u klubovima iz kojih su došli u Slogu.

Najvažnije je da od utakmice do utakmice unapređujemo našu igru. Mislim da tu nećemo imati nikakvih problema, da smo doveli prave igrače koji mogu da unaprijede našu igru, te da svi zajedno možemo doći do zacrtanog cilja, prvog mjesta u regiji. Kad je baraž u pitanju, o tome ćemo kasnije. Ponavljam da ćemo napraviti sve da uz kvalitetnu igru dođemo da prvog mjesta u našoj ligi – kaže Vukoslavčević.

Klub su u prelaznom roku pojačali Miljan Popović (golman), koji je došao iz Balkana, kao i Ivan Martinović, Balša Bušković, Ervin Avdijević i Belmin Mehović. Iz Mornara su došli Haris Duraković, Almin Duraković, Ismail Hadžispahić, Asad Škrijelj i Aleksandar Jelenić. Stigli su i Benjamin Kacić (Lovćen), Savo Stojanović (Grbalj), Vasilije Šoškić (Berane), te Anđelo Rili, Ibrahim Voglić i Mili Caušić, bivši igrači Akademije iz Ulcinja.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here