Midtjiland se pita u Danskoj – 1.70!

0

Fudbaleri Midtjilanda ugostiće danas Slovan iz Bratislave u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Danska ekipa će poslije eliminacije Ferencvaroša dočekati utakmicu sa Slovanom koji je do ove runde stigao nakon pobjede u dvomeču nad APOEL-om.

Midtjiland meć pred svojim navijačima čeka u dobrom raspoloženju nakon pozitivnog niza od pet pobjeda na stadionu “MCH arena” u Herningu.

O njihovoj prednosti domaćeg terena svjedoči podatak da su na posljednjih 14 utakmici u Herningu zabilježili svega dva poraza uz pet remija i sedam pobjeda.

Za Slovan ovo gostovanje dolazi nakon Nikozije gdje su se uz dosta sreće vratili neporaženi u revanšu trećeg kola kvalifikacija, iako je APOEL na ovom susretu uputio čak 19 udaraca ka njihovom golu, a od 81. minuta Kiprani su igrali sa igračem manje.

Obje ekipe su prije ovog meča došle do pobjeda u nacionalnim šampionatima u sudijskoj nadoknadi Slovan je savladao Košice 2:1, dok je istim rezultatom Midtjiland slavio na gostovanju Lingbiju.

Najveću opasnost po gol domaćina predstavljaju Barsegjan i Strelec koji su u najjačoj ligi Slovačke zajedno postigli pet golova, dok se u podmlađenoj ekipi danskog šampiona, na startu sezone posebno istakao Oliver Sorasen koji je postigao tri gola i zabilježio jednu asistenciju u dosadašnjih pet kola Superlige Danske.

Prednost na ovom meču ima ekipa Midtjilanda, a Meridian kladionice za igru na njihovu pobjedu nude najveću kvotu (1.70) koju vam predlažemo da odigrate.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here