Jezero traži preokret protiv Jedinstva u Beranama

0

Jezero (Plav) 🆚 Jedinstvo (Bijelo Polje)

🏟️ Stadion: Gradski stadion, Berane
⏰ Datum i vrijeme: 25.08.2024., 20:00

Na Gradskom stadionu u Beranama, Jezero iz Plava dočekuje Jedinstvo iz Bijelog Polja u susretu 5. kola 1.CFL.

Jezero je imalo težak početak sezone, osvojivši samo jedan bod iz prva četiri kola, dok Jedinstvo dolazi sa balansom od dvije pobjede i dva poraza, pokazujući veću dosljednost.

U dosadašnjim susretima, Jezero je zabilježilo 14 pobjeda, dok je Jedinstvo bilo uspješnije sa 20 pobjeda, a timovi su devet puta remizirali. Zanimljivo je da u njihovih posljednjih 12 mečevima nije bilo neriješenih ishoda, što sugeriše da obično jedan tim dominira.

Taktička očekivanja:

Jezero će biti pod pritiskom da iskoristi prednost domaćeg terena kako bi se oporavilo od lošeg starta u sezoni. Sa druge strane, Jedinstvo će nastojati da nastavi sa solidnim performansama i da iskoristi ranjivost domaćina. Očekuje se da će Jezero pokušati agresivnije pristupiti, dok bi Jedinstvo moglo koristiti svoju čvrstinu u odbrani kako bi kontrolišlo tempo igre i iskoristilo prilike za kontranapade.

Obzirom na trenutnu formu i istoriju međusobnih susreta, ovaj meč bi mogao biti ključan za oba tima u smislu postavljanja tona za ostatak sezone. Jezero traži preokret, dok Jedinstvo želi održati svoj pozitivan momentum.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here