Štutgart i Majnc u borbi za prvu pobjedu u novoj sezoni – 1.70!

0

Fudbaleri Štutgarta od 17 sati i 30 minuta dočekaće ekipu Majnca na “MHP areni” u okviru drugog kola Bundeslige.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100e bonusa + 1000 poklon spinova!

“Švabe” su sezonu startovale porazom na gostovanju Frajburgu (3:1), dok je Majnc podijelio bodove sa Union Berlinom (1:1).

U međuvremnu je ekipa Sebastijana Henesa odigrala meč u Kupu koji su aktuelni šampioni ovog takmičenja riješili u svoju korist (5:0) i poslali poruku da je nakon poraza u Frajburgu brzo okrenut novi list.

Biće ovo prva utakmica za “švabe” pred domaćim navijačima u novoj sezoni pa se očekuje da izađu motivisani protiv Majnca koji ne zna za poraz na posljednja četiri meča.

Nakon poraza i u finalu Superkupa nakon jedanaesteraca, navijači Štutgarta svakako će tražiti reakciju od ekipe na današnjem susretu, u kome će izabranici Sebastijana Henesa biti favorit.

Štutgart je ovog ljeta napustio najbolji napadač iz prošle sezone Serhu Žirasi, koji je pojačao redove Borusije Dortmunda dok je kao zamjena za njega stigao Ermedin Demirović koji je prošle takmičarske godine za Augsburg na 33 utakmice postigao 15 golova i zabilježio devet asistencija.

Bosanskohercegovački reprezentativac je i novu sezonu u klubu dobro počeo pa je bio strijelac na posljednja dva meča Štutgarta.

Očekuje se da golgetersku formu nastavi i danas, a pobjeda domaćina samim tim ne bi trebalo da izostane.

Meridian kladionice su za jedinicu na “MHP areni” spremile najveću kvotu (1.70) koju vam preporučujemo da odigrate.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here