“Teško je reći nešto u našu korist”

1

Fudbaleri Arsenala neprijatno su iznenadili svoje navijače ubjeldjivim porazom od 4:0 u Baru protiv Mornara. U izjavi za radio Tivat Radisav Dragićević, šef stručnog štaba tivatskog kluba kaže da je problem bio greške u odbrani i slaba realizacija:

Posle teškog poraza u Baru teško je reći nešto u našu korist. Primili smo dva gola na početku oba poluvremena. Ali jako smo kvalitetno odigrali u pripremi šansi. Međutim,  imamo veliki problem u realizaciji. Da li je to psihološki ili neki nedostatak kvaliteta ili sve to skupa, ne znam. Ali to je veliki problem koji se manifestuje već nekoliko utakmica. Stvaramo mnogo šansi i šteta je da ih ne iskoristimo. I to se odražava na rezultat. Moramo da radimo da to popravimo. Golove smo primili iz velikih grešaka. Nije ni čudo što smo primili četiri gola. I to moramo popraviti da bi djelovalo mnogo sigurnije i bolje. Nadam se da će tako biti u srijedu protiv Dečića – kaže Dragićević.

1 Komentar

  1. dosla je do izrazaja litijasko neznanje uprave kluba koji je postavio frankestajn iz banana koji je multipraktik u sve SE mijesa a o nicemu pojma nema

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here