SVI NA STADION! Budućnost dočekuje Dinamo, poznata cijena ulaznice

0

Atmosfera u glavnom gradu Crne Gore dostiže vrhunac pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Omladinsku Ligu šampiona između omladinaca FK Budućnost i njihovih vršnjaka iz Dinamo Tbilisija. Nakon tijesnog prvog duela u Gruziji, gdje su se plavo-bijeli dječaci iz Podgorice pokazali u dobrom svjetlu, sve oči crnogorske fudbalske javnosti biće uprte u stadion pod Goricom.

Kako bi što više ljudi moglo da prisustvuje ovoj utakmici i pruži podršku mladim talentima, uprava Budućnosti donijela je odluku da cijena ulaznice bude simbolična i iznosi samo dva eura. Sav prihod od prodaje ulaznica biće proslijeđen u humanitarne svrhe, što ovoj sportskoj manifestaciji daje dodatni značaj.

Iz uprave podgoričkog velikana nadaju se da će ova inicijativa privući brojne ljubitelje fudbala da ispune tribine i podrže mlade talente na putu ka velikom cilju. Poseban poziv za podršku stigao je i od najvatrenijih navijača Budućnosti – Varvara, koji su pozvali sve simpatizere plavo-bijelih da dođu na stadion i naprave pravu fudbalsku atmosferu.

Utakmica je zakazana za srijedu, a očekuje se da će stadion pod Goricom biti dobro popunjen!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here