ZVANIČNO: Sutjeska dovela reprezentativca CG!

0
FOTO: FSCG

Iskusni defanzivac Ilija Martinović novi je član Sutjeske iz Nikšića. Tridesetogodišnji fudbaler dolazi na stadion kraj Bistrice kao slobodan igrač nakon završetka saradnje sa Spartakom iz Subotice, gdje je u protekloj sezoni odigrao devet utakmica i postigao jedan gol. Martinović će svojim iskustvom i kvalitetom dodatno pojačati zadnju liniju Sutjeske, koja teži ka borbi za vrh tabele u 1. CFL.

Tokom svoje bogate karijere, Martinović je nastupao za više klubova iz regiona i inostranstva, među kojima su Lovćen, Aluminij, Maribor, Dečić, Pakhtakor iz Uzbekistana, Sarajevo i Bnei Sakhnin iz Izraela. Njegovo poznavanje različitih stilova igre i međunarodno iskustvo mogu biti od velikog značaja za mlade igrače Sutjeske, ali i za ostvarivanje timskih ciljeva u predstojećim izazovima.

Povremeni A reprezentativac Crne Gore upisao je tri nastupa za nacionalni tim, što dodatno svjedoči o njegovom kvalitetu i doprinosu crnogorskom fudbalu. Dolazak Martinovića predstavlja značajno pojačanje za Sutjesku, koja očekuje da on brzo postane stub odbrane i lider na terenu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here