1.CFL: Veliki derbi u Nikšiću

0

Ove nedjelje, 6. oktobra 2024. godine, ljubitelji crnogorskog fudbala mogu uživati u nizu uzbudljivih utakmica koje će obilježiti 11. kolo Prve crnogorske lige.

Sve oči su uprte u derbi kola između Sutjeske i Budućnosti, no pored ove utakmice, biće nekoliko drugih duela koji će svakako privući pažnju. Pogledajmo bliže najave i termine svih mečeva:

Arsenal – Dečić (Stadion FK Arsenal, 15:00)

Prva utakmica dana igra se u Tivtu, gdje Arsenal dočekuje Dečić. Obje ekipe su u potrazi za pobjedom koja bi im značila puno u ovom trenutku sezone. Dečić traži kontinuitet u svojim igrama, dok Arsenal na domaćem terenu želi iskoristiti prednost i popraviti svoju poziciju na tabeli.

Bokelj – Jedinstvo (Stadion pod Vrmcem, 16:00)

Bokelj, koji igra pred domaćom publikom, dočekuje Jedinstvo iz Bijelog Polja. Ovaj meč obećava borbu do posljednje minute, jer oba tima žele da se što dalje udalje od donjeg dijela tabele. Bokelj će pokušati iskoristiti domaći teren i podršku svojih navijača kako bi osigurao tri boda.

Otrant – Petrovac (Trening kamp FSCG, 18:00)

U Podgorici, Otrant-Olympic će odmjeriti snage s ekipom Petrovca. Oba tima teže stabilnosti u svojim igrama, pa će ovaj susret biti prava prilika da pokažu svoje ambicije i namjere za ostatak sezone. Otrant će u ovom meču pokušati da prekine seriju od četiri meča bez pobjede.

Mornar – Jezero (SRC Topolica, 18:00)

Mornar iz Bara ugostiće Jezero iz Plava u utakmici koja bi mogla biti ključna za obje ekipe. Mornar, na domaćem terenu, želi da se nadoveže na uspjeh iz prethodnog kola i upiše važne bodove, dok Jezero traži priliku da napravi iznenađenje i povuče se iz donjeg dijela tabele.

Sutjeska – Budućnost (Gradski stadion Nikšić, 19:00)

Glavni događaj dana i derbi kola igra se u Nikšiću, gdje Sutjeska dočekuje Budućnost. Ovaj vječiti derbi između dva najveća kluba u Crnoj Gori uvijek izaziva veliku pažnju. Atmosfera u Nikšiću će biti naelektrisana, a oba tima dolaze s jasnim ciljem – pobjedom. Sutjeska želi da iskoristi domaći teren, dok Budućnost dolazi sa namjerom da pokaže zašto su jedan od najboljih klubova u zemlji.

DatumVrijemeKoloStadionUtakmica
Nedjelja, 06.10.2024.15:0011. koloStadion FK ArsenalArsenal – Dečić
Nedjelja, 06.10.2024.16:0011. koloStadion pod VrmcemBokelj – Jedinstvo
Nedjelja, 06.10.2024.18:0011. koloTrening kamp FSCGOtrant – Petrovac
Nedjelja, 06.10.2024.18:0011. koloSRC TopolicaMornar – Jezero
Nedjelja, 06.10.2024.19:0011. koloGradski stadion NikšićSutjeska – Budućnost

Uzbudljiv vikend je pred nama, sa mečevima koji obećavaju neizvjesnost i vrhunski fudbal.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here