FSCG: Primljene dvije grupe za dobijanje UEFA licence

0
fscg.me

Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore obavještava da su primljene dvije grupe na školovanje X generacije za dobijanje UEFA ,,B“ licence.

Postavljene kriterijume ispunili su i uspješno prošli konkurs kandidati grupe A: Milan Đokić, Filip Vukčević, Andrija Bakrač, Vladan Mijović, Alen Poljak, Marko Vukotić, Niša Dmitrović, Miraš Đukić, Uroš Smolović, Vido Sjekloća, Dimitrije Nikčević, Marko Bakrač, Dejan Pejović, Igor Simonović, Milivoje Grbović, Miloš Vukić, Luka Vuković, Mario Đorđević-Kirin, Mišo Vukoje, Balša Radović, Rijad Pepić i Ognjen Raićković.

Postavljene kriterijume ispunili su i uspješno prošli konkurs kandidati grupe B: Aleksandar Kapisoda, Saša Balić, Vasko Kalezić, Igor Ćuković, Stefan Vukčević, Pjeter Ljuljđuraj, Luka Mirković, Adnan Orahovac, Ognjen Rolović, Darko Bulatović, Miloš Raičković i Stefan Popović.

Realizacija prvog semestra X generacije za sticanje UEFA ,,B“ licence za kandidate A grupe održaće se od 4.11. do 7.11.2024. godine, u hotelu ,,Palma“ u Tivtu.

Realizacija prvog semestra X generacije za sticanje UEFA ,,B“ licence za kandidate B grupe održaće se od 11.11. do 14.11.2024. godine, u hotelu ,,Palma“ u Tivtu.

Kandidati sami snose troškove boravka u hotelu i dužni su da ponesu sportsku opremu (patike, kopačke), dok će ostatak opreme dobiti po dolasku u hotel.

Takođe, kandidati moraju biti zdravstveno i kondiciono spremni za praktičan rad i moraju imati lap top računar tokom predavanja.

Kandidati su obavezni da izvrše uplatu 50 odsto školarine (350 eura) na žiro račun 530-51468-33 Centar za edukaciju trenera FSCG. Rok za uplatu školarine A grupe je 4.11.2024, a B grupe 11.11.2024. godine. Kandidati koji ne izvrše uplatu neće moći prisustvovati seminaru.

Kandidati A grupe su u obavezi da dođu u hotel Palma u Tivtu do 12:00 časova u ponedjeljak 4.11.2024. godine,a B grupe u navedenom hotelu u Tivtu do 12:00 časova u ponedjeljak 11.11.2024. godine.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here