Bivši selektor Crne Gore glavni kandidat za trenera Otranta!

0
FOTO: FSCG

Fudbalski klub Otrant je juče odlučio da se zahvali Dejanu Vukićeviću na saradnji i razriješi ga dužnosti trenera, nakon serije loših rezultata koje je ekipa zabilježila u posljednjim kolima. Prema našim nezvaničnim informacijama, kao glavni kandidat za njegovog nasljednika ističe se bivši selektor mlade reprezentacije Crne Gore, Miodrag Vukotić, koji je svojevremeno bio i trener Budućnosti, sa kojom je osvojio titulu šampiona Crne Gore u sezoni 2016/17.

Miodrag Vukotić, poznat po svom radu sa mladim talentima i iskustvu na klupi velikih domaćih klubova, mogao bi da bude ključno pojačanje na klupi za Otrant, koji se trenutno nalazi u teškoj situaciji. Njegova bogata biografija, koja uključuje rad sa mlađim selekcijama crnogorske reprezentacije, kao i osvajanje titule sa Budućnosti, čini ga ozbiljnim kandidatom za preuzimanje klupe kluba iz Ulcinja.

Otrant se suočava sa velikim izazovima ove sezone, pa je odluka o promjeni trenera signal da uprava kluba želi što prije da stabilizuje ekipu i vrati je na pobjednički kolosijek. Vukotić je već dokazao da ima znanje i sposobnost da motiviše timove, kao i da transformiše njihov način igre, što bi moglo biti od ključnog značaja za Otrant u narednom periodu.

Predsjednik kluba, Skendo Redža, potvrdio je za naš portal da će danas biti poznato ime novog trenera.

U toku dana biće poznato ko će u narednom periodu voditi Otrant sa klupe. Ima više kandidata,” izjavio je Redža, koji se trenutno nalazi u Grčkoj, gdje prisustvuje 31. Generalnoj skupštini ECA.

Uprkos udaljenosti, čini se da su pregovori oko izbora novog stratega u punom jeku, a odluka se očekuje vrlo brzo.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here