U Oslu čekaju na nove golove Halanda – 1.62!

0

Fudbaleri Norveške i Slovenije odigraće derbi trećeg kola grupe 3 B Lige nacija.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog, sada je pravi trenutak da se pridružiš i iskoristiš nevjerovatne bonuse za novoregistrovane korisnike – 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Utakmica u Oslu donijeće duel dvije prvoplasirane ekipe koje ne znaju za poraz nakon prva dva kola.

Norveška je nakon remija bez golova sa Kazahstanom, konačno dočekala gol Halanda, koji je u finišu donio pobjedu nad Austrijom u Oslu (2:1).

Sa druge strane, Slovenija poslije remija sa Austrijom u Ljubljani (1:1), nije dozvolila iznenađenje Kazahstancima koje je, na krilima napadača Lajpciga, Benjamina Šeška (postigao tri gola), savladala u Ljubljani sa 3:0.

Velika pažnja domaće javnosti usmjerena je na nastupe Erlinga Halanda, koga su prozivali nakon remija u Almatiju ali je kritičarima odgovorio na meču protiv Austrije.

Sada će ponovo igrati pred domaćom publikom pa motiva za fudbalera, koji je ove sezone postigao već 11 golova za Mančester siti, ne nedostaje.

Očekuje se da Norveška opravda blagu ulogu favorita u ovom duelu, a Meridian kladionice su za jedinicu u Oslu spremile najveću kvotu (1.62), koju vam preporučujemo da odigrate.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here