Bugarska na ispitu u Plovdivu – 1.80

0

U grupi 3, C Lige nacija, fudbaleri Bugarske odigraće utakmicu protiv Luksemburga na stadionu “Hristo Botev” u Plovdivu.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog, sada je pravi trenutak da se pridružiš i iskoristiš nevjerovatne bonuse za novoregistrovane korisnike – 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

U trećem kolu grupne faze, Bugarska će tražiti novu pobjedu kojom bi nastavili borbu sa Bjelorusijom i Sjevernom Irskom za vrh tabeli, dok je Luksemburg u nezavidnoj situaciji nakon dva poraza na startu.

Gostima se daju male šanse za eventualno iznenađenje večaras na stadionu Boteva.

Predvođena napadačem PAOK-a Kirilom Despodovom, Bugarska ima četiri boda nakon prva dva kola i očekuje se da se do kraja bori sa Bjelorusijom i Sjevernom Irskom za viši rang.

Od dolaska Ilijana Ilijeva na mjesto selektora, Bugari su neporaženi na posljednjih osam mečeva, a očekuje se da ovaj niz pobjedom nastave večeras.

Sa druge strane, Luksemburg ima četiri uzastopna poraza i nikada do sada nije uspio da savlada selekciju Bugarske.

Dva tima kroz istoriju su odigrali 15 utakmica, a uz dvije utakmice završene neriješenim rezultatom, u preostalih 13 slavio je današnji domaćin.

Utakmica je na programu od 18 sati, a za jedinicu u Plovdivu Meridian kladionice su spremile najveću kvotu (1.80), koju vam preporučujemo da odigrate.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here