Nova aplikacija – nova pravila: Bonus na sve nedobitne tikete! 

5

Stigla je nova aplikacija i donosi ti više uzbuđenja, bolje šanse i veće bonuse! Da bi proslavili ovaj trenutak, pripremili su ekskluzivnu ponudu – svakog ponedeljka dobijaš 10% bonusa na sve nedobitne tikete odigrane putem aplikacije! Da, baš tako – čak i kada tiket ne prođe, Meridian te nagrađuje!

Sve je lako i brzo – preuzmi Meridianovu novu aplikaciju, odigraj svoje tikete, i ukoliko nisu dobitni, svakog ponedeljka te čeka 10% uloga nazad kao bonus! Igraj pametno i iskoristi dodatnu šansu koja ti se pruža – jer uz Meridianovu aplikaciju, svaka igra je bolja!

Osim što ti omogućava da uživaš u jednostavnom klađenju na samo par klikova, nova aplikacija donosi i ekskluzivne bonuse, brže uplate i isplate, prilagođene ponude i preglednu statistiku koja ti pomaže da budeš uvijek korak ispred!

Više šansi, više bonusa! 

Nema boljeg načina da započneš novu nedelju – svakog ponedeljka, 10% bonusa čeka sve korisnike koji igraju putem aplikacije. Nema gubitka – čak i kada tiket ne prođe, Meridian ti pruža priliku da nastaviš igru i osvojiš više!

Preuzmi novu aplikaciju odmah, igraj i osvoji svoje bonuse! 

5 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here