Arsenal se sprema za najteže gostovanje

0

U 12. kolu Meridianbet 1.CFL, fudbaleri Arsenala se pripremaju za najizazovnije gostovanje u dosadašnjem dijelu sezone. Njihov protivnik je podgorička Budućnost, protiv koje tivatski tim nema dobar učinak.

Budućnost je trenutno vodeća na tabeli Meridianbet 1.CFL sa 26 bodova, sa 8 pobjeda i 2 remija iz deset odigranih utakmica, pri čemu imaju i meč manje. Podgoričani su u odličnoj formi, ostvarivši četiri uzastopne pobjede, uključujući i trijumfe protiv direktnih rivala kao što su Dečić (0:2) i Sutjeska (0:1).

Arsenal, s druge strane, nije slavio u posljednje četiri utakmice. U tom periodu su čak tri puta završili bez golova (0:0) i pretrpjeli poraz od Jedinstva (3:2). I pored toga, Tivćani se nalaze na petom mestu na tabeli, sa samo tri boda manje od trećeplasiranog Dečića.

Što se tiče međusobnih susreta, Arsenal ima loš skor protiv Budućnosti; od devet odigranih utakmica, Budućnost je pobijedila sedam puta, a dva meča su završena bez pobjednika. Takođe, Arsenal nikada nije postigao gol na terenu Budućnosti u CFL.

Utakmica Budućnost – Arsenal odigraće se u subotu, 19. oktobra, od 20 sati na stadionu „Pod Goricom“, uz direktan prenos na Areni Sport 7.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here