Jedinstvo i Mornar žele nastavak serije pobjeda

0

Jedinstvo (Bijelo Polje) vs Mornar (Bar)

🏟️ Stadion: Gradski stadion, Bijelo Polje
Datum i vrijeme: 19.10.2024, 14:30

Jedinstvo iz Bijelog Polja dočekuje Mornara iz Bara u susretu timova koji su u odličnoj formi. Jedinstvo ulazi u meč sa tri uzastopne pobjede, dok Mornar dolazi sa dvije pobjede zaredom. U prvom susretu ove sezone, Jedinstvo je ostvarilo pobjedu u Baru sa 2:1, zahvaljujući golovima Koraća i Brandaa, dok je za Mornar strijelac bio Zorić. Ovo je bila prva pobjeda Jedinstva protiv Mornara nakon sedam mečeva.

Međusobni skor između ova dva tima je relativno izjednačen, sa osam pobjeda Jedinstva, 13 pobjeda Mornara i 11 remija. U Bijelom Polju, oba tima su zabilježila po šest pobjeda, a četiri susreta su završila bez pobjednika.

Oba tima će vjerovatno nastaviti sa ofanzivnim pristupom koji im je donio uspjeh u prethodnim kolima. Jedinstvo će težiti da iskoristi domaći teren i nastavi niz pobjeda, dok će Mornar pokušati da iskoristi svoju nedavno pronađenu formu za proboj ka višim pozicijama na tabeli.

Utakmica između Jedinstva i Mornara obećava uzbuđenja obzirom na trenutnu formu oba tima i istoriju njihovih susreta. Očekuje se napeta i dinamična igra s mogućnošću iznenađenja.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here