Prekretnica za Dečić: Da li će promjena trenera donijeti novi početak?

0

Dečić (Tuzi) vs Bokelj (Kotor)

🏟️ Stadion: Tuško polje, Tuzi
Datum i vrijeme: 19.10.2024, 18:00

Aktuelni šampion, Dečić iz Tuzi, dočekuje Bokelj u meču koji dolazi u trenutku velikih promjena za domaćina. Nakon što je Milorad Peković smijenjen sa mjesta trenera, tim sada vodi Edis Mulalić. Dečić je u nezavidnoj formi sa samo jednom pobjedom u zadnjih šest mečeva, što ih je dovelo do zaostatka od devet bodova za liderom Budućnošću, uz meč više. S druge strane, Bokelj dolazi u Tuzi sa solidnim učinkom ove sezone, imajući ukupno 14 bodova.

U međusobnim duelima, Bokelj ima blagu prednost sa 12 pobjeda, dok Dečić ima 11 pobjeda, a osam susreta završeno je remijem. U prvom susretu ove sezone, Dečić je slavio u Kotoru zahvaljujući golu Saše Balića.

Sa novim trenerom na kormilu, Dečić će vjerovatno tražiti da revitalizuje svoju igru i ponovo pronađe formu koja ih je dovela do šampionske titule prošle sezone. Bokelj, stabilan i konstantan, dolazi sa ciljem da u Tuzima nastavi prikupljati bodove i eventualno iznenadi domaćina.

Očekuje se napeta atmosfera na stadionu Tuško polje, s obzirom na važnost meča za oba tima u kontekstu njihovih ambicija za ovu sezonu. Domaći navijači će biti željni da vide preporod svog tima pod novim vodstvom.

📺 Prenos: MNE Sport TV

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here