Dominacija na ispitu: Arsenal u Podgorici protiv nezaustavljive Budućnosti

0

Budućnost (Podgorica) vs Arsenal (Tivat)

🏟️ Stadion: Gradski stadion, Podgorica
Datum i vrijeme: 19.10.2024, 20:00

Apsolutni lider 1.CFL, Budućnost iz Podgorice, na svom terenu dočekuje Arsenal iz Tivta u susretu koji stavlja na test njihovu dominaciju. Budućnost impresivno stoji na vrhu lige sa 26 osvojenih bodova iz mogućih 30, dok je Arsenal u maloj krizi, bez pobjede u posljednja četiri meča.

U prvom duelu ove sezone na tivatskom terenu, Budućnost je slavila sa 2:0 zahvaljujući golovima Bulatovića i Vukotića. Tim iz Podgorice je pokazao dominaciju u posljednjim međusobnim susretima, slavivši u sva tri meča bez primljenog gola i sa ukupnom gol razlikom 12:0. Arsenal ima samo jednu pobjedu nad Budućnošću u prethodnih 11 susreta, što naglašava veliki izazov koji ih čeka.

Budućnost će vjerovatno nastaviti sa svojim agresivnim stilom igre, koristeći širinu svoje postave i dubinu klupe da zadrži pritisak na Arsenalu. Sa druge strane, Arsenal će morati da pronađe način da zaustavi ofanzivne nalete domaćina i pokuša iskoristiti brze kontranapade.

Očekuje se električna atmosfera na Gradskom stadionu u Podgorici, s navijačima koji žele vidjeti nastavak impresivne forme svog tima. Za Arsenal, ovo je prilika da preokrene svoju sezonu protiv najjačeg protivnika.

📺 Prenos: Arenasport TV

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here