Ni Jovetić ne pomaže Omoniji

0

Kiparska Omonija, i pored činjenice da je SStevan Jovetić/strong> proveo svih 90 minuta na terenu, doživjela je neočekivan poraz od jednog od najslabijih timova lige, Enosisa.

Gosti su slavili rezultatom 0:1, a jedini gol na utakmici postigao je Tierno Bari u 29. minutu, čime su šokirali domaće navijače u Nikoziji.

Očekivalo se da će Jovetić, sa svojim bogatim iskustvom i liderskim kvalitetima, povesti ekipu do pobjede protiv rivala iz donjeg dijela tabele. Iako je bio aktivan tokom čitavog meča, Omonija nije uspjela da pronađe put do mreže, a Enosis se disciplinovanom i čvrstom igrom odbranio i zabilježio veliku pobjedu.

Naš drugi internacionalac, Novica Eraković, ostao je na klupi kao rezerva i nije dobio priliku da pomogne ekipi. Omonija je ovim porazom ostala na trećem mjestu na tabeli sa 12 bodova, četiri manje od vodećeg Pafosa, što dodatno pojačava pritisak na tim koji ima ambicije da se bori za titulu.

Poraz od Enosisa, koji je jedan od najlošije rangiranih timova lige, veliki je udarac za Omoniju, a predstojeće utakmice biće ključne za povratak na pobjednički kolosijek. Jovetićev dolazak u klub donio je velika očekivanja, ali ovaj put ni njegovo prisustvo na terenu nije bilo dovoljno da se izbjegne neprijatan rezultat.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here