Atalanta ostavlja Veneciju na dnu – 1.67!

0

Fudbaleri Atalante su u prethodna dva kola došli do ubjedljivih pobjeda protiv Đenove i Šahtjora, a u osmom kolu Serije A gostovaće ekipi Venecije.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog, registruj se i osvoji Samsung Galaxy S24 Ultra!

Atalanta je sa gol razlikom 8:1 na posljednja dva meča pokazao da je negativna serija iza njih, pa će na gostovanju posljednjeplasiranoj ekipi u ligi pokušati da nastave sa dobrom formom.

Venecija je na posljednjih osam utakmica ostvarila samo jednu pobjedu, na domaćem terenu protiv Đenove, dok je ekipa Eusebija di Frančeska uz šest poraza, osvojila bod na gostovanju Fiorentini u drugom kolu Serije A.

Atalanta je trenutno na osmoj poziciji sa 10 bodova pa će sa šest bodova zaostatka za liderom Napolijem, pobjedom večeras pokušati da nastavi put ka gornjem dijelu tabele.

Posljednja tri međusobna duela Atlanta je slavila pobjede uz gol razliku 9:1.

Očekujemo da Gasperinijevi izabranici dođu do novog trijumfa predvođeni italijanskim napadačem Mateom Retegijem koji je ovog ljeta stigao kao veliko pojačanje iz Đenove, a na prethodnom meču protiv bivšeg kluba postigao je het-trik.

Golgetersku formu 25-godišnji napadač nastavio je i u dresu reprezentacije, pa je na oba duela “azura” u oktobru pogađao mrežu Belgije i Izraela.

Meridian kladionice su za dvojku u Veneciji spremile najveću kvotu (1.67), koju vam preporučujemo da odigrate.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here