Dva gola Uroša Đuranovića nedovoljna Novom Pazaru

0
foto:facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Fudbaleri Partizana slavili su u Novom Pazaru pred praznim tribinama sa 4-3, u utakmici 12. kola Superlige.

Utakmica je počela veoma neočekivano, pošto su domaći fudbaleri u ranoj fazi poveli sa 2-0, za šta im je bilo potrebno samo pet minuta.

U 16. minutu naš Uroš Đuranović je iskoristio pas kroz sredinu Mesarovića i lošu odbranu domaćih, te je nesmetano iz šesnaesterca pogodio mrežu.

Samo pet minuta kasnije Dragan Bojat je povisio na 2-0, kada se na desnoj strani našao potpuno sam i pogodio bliži ugao gola Partizana.Ipak, Pazarci nisu uspjeli da izdrže ni do kraja poluvremena. Još u kraćem roku nego što je primio dva gola – Partizan je poravnao rezutat.

Ibrahim Zubairu je u 38. minutu smanjio na 2-1. Ovom prilikom je prethodno golman Popović odbranio dva šuta njegovih saigrača, ali je treći put bio nemoćan.

Odmah potom je golman Pazaraca obranio i dobar pokušaj Natha, međutim bio je nemoćan u 41. minutu, kada je Stefan Kovač još jednom pokazao kvalitet svog šuta, pogodivši sa ivice šesnaesterca za 2-2.

Do potpunog preokreta došlo je u 73. minutu, kada je Zubairu upisao drugi gol. Ovo je bila veoma lijepa akcija, pošto ga je Natho uposlio dugom loptom, a fudbaler iz Gane potom zaobišao golmana domaćih i smestio loptu u gol.

Ni tu nije bio kraj uzbuđenjima. U 84. minutu drugi gol na utakmici je postigao i Đuranović, kada je loptu snažnim šutem smjestio pod prečku nakon lopte koju je dobio sa desnog boka, kada je ostavljen potpuno sam pred petercem.

U zaustavnom vremenu umalo nije došlo do het-trika Đuranovića, koji je ponovo dobio loptu, ali je iz svega proizašao samo korner, pošto je pogodio Arijagu.

Odmah na drugoj strani uslijedila je kazna za propuštenu priliku, pošto je Kovač drugim svojim golom donio pobjedu, nakon duge lopte koju mu je poslao Zahid.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here